5 съвета, за да предпазите червилото си от избледняване

Ексфолирайте устните си: Мъртвите кожни клетки могат да накарат червилото ви да избледнее бързо. Ексфолирайте устните си, като използвате нежен скраб за устни или мека четка за зъби, за да премахнете мъртвата кожа и да създадете гладка повърхност и основа за вашето червило.

Нанесете база за устни: Праймърът за устни създава бариера между устните ви и червилото, като му помага да издържи по-дълго. Освен това осигурява гладка основа за “прилепване” на червилото.

 Използвайте молив за устни: Моливът за устни не само очертава устните ви, но също така предпазва червилото ви изтриване и размазване. Изберете молив за устни, който съответства на нюанса на червилото ви, и го нанесете по краищата на устните си.

Нанесете няколко слоя: Нанесете червилото си на тънки слоеве, като между всеки слой попивате устните си с кърпичка или салфетка. Тази техника помага да се наслои цвета и да се задържи по-дълго.
Поставете червилото си с пудра: След като нанесете червилото, поставете кърпичка върху устните си и леко ги поръсете с прозрачна пудра. Това помага да се фиксира червилото и да се предотврати избледняването и трансферирането му.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Shopping Cart
Scroll to Top