Здравейте! Казвам се АННА и аз съм лицето зад бранда ANNA BEAUTY.

За себе си мога да кажа, че съм човек, който се възхищава на всички жени и особено на тези, които са грандиозно противоречие – нежни, борбени, независими и силни жени или домакини. Това и беше една от причините да създам бранд именно за червила.

Вдъхнових се да създам този бизнес, когато лично за себе си търсих козметика, която не е тествана върху животни. Почитател съм на хуманното отношение към животните и към природата, дори винаги рециклирам, когато това е възможно, а това ми носи истинска радост.

След като взех решението за създаване на червила Cruelty free веднага ми дойде идеята да въвлека и своите домашни любимци, кученцата ми – Франсоа и осиновената от приют Барби – и да нарека червилата в първата колекция на ANNA BEAUTY с техните имена.

ANNA BEAUTY е бранд, който цени качеството, затова работим в съдружие със световнопризнат производител на козметика, който произвежда и изнася в цял свят. Тяхната история датира от 2005 г насам и са станали неоспорим лидер на пазара. Благодарение на тях и моя екип създадохме формула за червила, която не отстъпва по качество, пигментация и издръжливост и на най-добрите марки в света.

Брандът ANNA BEAUTY стартира с две червила.

Класическочервено – перфектното червено червило, което използваме за най-изисканите поводи в живота си. То е непреходна класика, която никога не остарява, носи в себе си едновременно изисканост, класа, шик и елегантност.

И нежнорозово, което се свързва с чистотата на женската душа и нейната невинност и е подходящо за ежедневието или специален повод.

Shopping Cart
Scroll to Top